Nový nadějný hráč na scéně brněnské gastronomie

V těchto dnech nejen nám z Alfa Passage, ale jistě i mnohým dalším obyvatelům Brna – středu svitlo světélko naděje.

Po té, co až děsivě orwelovsky stylizovaná prohra na Kobližné, tedy KKG (*Katastrofa Klasické Gastronomie) nesplnila očekávání (*dříve Bufet Vesmír), a pro ty , jimž nevoní všudypřítomná albánská kuchyně, objevil se na brněnské občerstvovací scéně nový svěží hráč: Bistro Rooseveltova. Od osmi do osmi, důstojná verze, široká nabídka, pomerančový džus. Zřetelný zájem o hosta, dobré jídlo, solidní cena a rychlost. Ano, jsme v Brně, jsme v centru, píšeme rok 2006 a je to dobré.

Radiožurnál je dobrá volba.

9 thoughts on “Nový nadějný hráč na scéně brněnské gastronomie

  1. na vesmiru je jen spatne to ze po par navstevach zjistite ze vyber jidla je stale stejny.A taky tam neobsluhuje mlada pekna slecna blondyna ze marku.

  2. blondýnou ani konstantním menu to asi nebude, chytrolíne..poté co mi předložili v ´postvesmíru´ pseudoknedlíky plněné jakousi směsí popela a škvarků, tuším problém úplně jinde a těším se na
    jakoukoli srozumitelnější a poživatelnější verzi, třebas i na Rooseveltové..

  3. Oni totiž, jsa vychováni v jakési zvláštní pokoře až vděčnosti, budou se rádi krmit i hlínou, bude-li se jmenovat domácí klobása… Nikdo si nevšímá dramatického propadu kvality potravin, nikoho nevzrušuje, že na místo ředkviček a rajčat nám nekřesťansky draze prodávají barevné koule bez chuti.
    Nikoho nezajímá, že guláš už dávno není guláš… Ach jo!

  4. to lulu:no uz jsem prisel na to ze si tak trochu damicka ale pracoval jsem v gastronomii nekolik let stavaji se take veci ale ty si pak mela raklamovat a zadat nahradu nebo polibeni strevicku vis a ne tady potom psat.
    to ma:kvalita potravin je otresna to je fakt ale to je jine tema zelenina v zime je takova jakou dostanes vsude na zapade po cely rok pokud nejdes na trziste ala rink zeleny

  5. zitra tam jdu na obed zeleninu si teda nedam ale zakusim gulas nebo klobasu jestli to jeste poznam protoze jsem vychovany v pokore

  6. hele, ty ´někdo´, dámička si svým střevíčkem našlápla i na pár ruských, běloruských i ukrajinských ´bufetů´ a reklamovat nebylo co, trošku se ztrácíš v proudu té argumentace..hlavní je, že další dobro je na světě a ať si každej chodí kam je mu libo, reklamace reality v tomto případě stejně nikam nepovede, ale s tim polibenim to neni uplne spatnej napad..

  7. nemyslim, ze by se nesnazili nebo byli zlí, tam ti lidé v tom Vesmíru…problem je v blaznive EU norme aplikovane v prostredi, ktere na to zdaleka nema…take architekt byl zrejme “bratranec” protože cele je to male, hloupe obracene, pokladna na opacne strane, a ten stolek primo v prirozene trase zakazniku…a nakonec priserna kvalita surovin, ze kterych jsou chudaci kuchari nuceni varit (a kdyz to ihned neprodaji vyhodit)…at zije Euro!

  8. to ma:v tom musim souhlasit.Ale pokud dorzuji eu normy tak jiste vlstni šokovou lednici za peknej balik , tak mohou prodavat jidlo i dale a nemusej ho vyhodit.Kvalitu surovin nemohu soudit, nevidel jsem ji.Ale hotove jidlo chutna tak jak ma az na to ze jeden kichar umi a druhej ne, ttak jako ve vetsine restauracek.
    Lulu kdyz “spolu” rano pijeme kavu, vzdy si potvrdim fakt pri pohledu na Tebe, ze takova dama si na takovich mistech muze dupnout.Kolikrat je otazkou a polibeni to bych vynechal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.