Operní strom splněných přání pro handicapované děti

  • Janáčkova opera Národního divadla Brno pořádá Operní strom splněných přání. Smyslem projektu je dát radost z vánočního dárečku dětem z našich partnerských dětských domovů, speciálních školních zařízení a pěstounských rodin. Partnerem projektu je občanské sdružení Človíček, které se zabývá poskytováním kulturních aktivit handicapovaným dětem.

    Rozdělme se o radost z vánočních dárků s dětmi, které nemohou zažít pravé Vánoce s rodinnou atmosférou a vánočními dárky. Obdarujme děti, kterým život nedopřál zažít Vánoce doma s rodiči, nebo jejich rodiče procházejí složitou životní situací a nemohou jim poskytnout to, co my považujeme za běžné.

    Ozdobíme operní vánoční strom splněných přání v Janáčkově divadle. Chcete, aby na stromečku s tímto krásným posláním visela i vaše ozdoba? Přineste ji prosím nejlépe do pondělního večera 5. 12. na produkci opery, Kláře Řebíčkové (e-mail: rebickova@ndbrno.cz, tel. 724 344 362). V úterý spojíme s kolegy z managementu opery síly a stromek ozdobíme a rozsvítíme!

    Doručte prosím osobně či jinak malé a zabalené vánoční dárečky pro děti. Můžete je opět přinést do kanceláře produkce nebo přímo položit pod náš vánoční strom v době, kdy je otevřeno Janáčkovo divadlo (při představeních).

    Dárečky předáme dětem při svátečním večeru s hudbou a texty inspirovanými vánočními svátky, který uvádíme pod titulem Vánoce v opeře letos naposledy v neděli 18. 12. v Janáčkově divadle. Buďte v této slavnostní chvíli s námi!

    Jana Janulíková

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.