Pozor!! PICTORDIE v Brně

V pátek budeme mít opět po čase příležitost přivítat v Brně zástupce společnosti PICTORDIE. Vernisáž výstavy na festivalu BRNO ZOOM 2005.
Zakladatelé českého streetartu a první “lepiči”, skupina Pictordie proslula především svými nálepkami, které do světa rozváželi travelleři z teknivalů od roku 2000. V současné době například publikují pod pseudonymem Panikal pravidelné komiksové stripy v týdeníku Literární noviny.

PÁTEK 28.10.2005, 20:00 Cafe Schwandini, Alfa Passage (vstup zdarma)

VERZE-01-

PICTORDIE je prakticky vzato výzkum reakcí lidí a skupin lidí (davů) na výskyt nepatrných změn v jejich technologickém životním prostředí. Tyto změny produkujeme na samolepkách a jiných potisknutelných médiích.

VERZE-02-

PICTORDIE je prostý nápad jak vtipně a přitom rozumnou a zábavnou formou publikovat nejnovější poznatky ze života člověka na planetě Z.E.M., přičemž cílem je vše polepit do té míry, aby již další poznatky nemohly proniknout na světlo světa.

VERZE-03-

PICTORDIE je nejlepší způsob na světě jak vydělat obrovské balíky zn.: žádný MLM, Herbalife, dealer, ani Vladimir Iljič!

VERZE-04-

Žádná z předešlých verzí není pravdivá. Ano, nic z předešlého není pravda. Stejně tak jako lidem neříká pravdu vůbec nikdo a realita je všem modelována přímo před očima, existuje i onen pověstný druhý břeh kde všechno je dokonalé a spořádané a správné a nejlepší a tam už není pictordie potřeba. Chcete-li doopravdy vědět co se děje, koukněte se okolo sebe, a chcete-li doopravdy vědět co je to pictordie napište e-mail na pictordie@volny.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.