Předvánoční pomoc pro osoby s poruchami komunikace a hybnosti

  • Občanské sdružení LOGO ve spolupráci se Soukromou klinikou LOGO pořádá již tradičně Vánoční koncert, jenž se tématicky vrací k tradicím, kvůli kterým jsou Vánoce nejoblíbenějším svátkem v zemi. Tato společenská událost se koná v sobotu 17. 12. 2011 v 17.00 v prostorách Červeného kostela na Komenského náměstí v Brně. Výtěžek koncertu bude použit ve prospěch lidí se závažnými poruchami komunikace a hybnosti.

    Na programu tohoto podvečera je Česká mše vánoční Hej mistře od Jana Jakuba Ryby v podání Akademického pěveckého sdružení Moravan Brno, Sboru a orchestru při chrámu sv. Jakuba v Brně a Brněnského akademického sboru. Sólově vystoupí Tereza Merklová Kyzlinková, Hana Procházková, Ondřej Koplík a Jan Kyzlink a dirigentem koncertu bude Tomáš Ibrmajer.

    V souvislosti s pořádáním koncertu se realizuje i aukce obrazů našich postižených klientů, kteří mnohdy sdělují svoje pocity prostřednictvím malby, a tím tak vyjadřují svému okolí svoje postoje, emoce a nálady. Aukce probíhá na serveru od 1. do 19. 12. 2011 do 14 hodin za podpory realitní společnosti Gaute, která dlouhodobě věnuje podpoře postižených klientů velkou pozornost.

    Máte jedinečnou možnost pomoct a tím získat originální výtvarná díla osob postižených těžkými poruchami. Zakoupením krásného obrazu, který udělá radost Vám nebo někomu z Vašich blízkých, podpoříte intenzivní terapii a nákup pomůcek pro děti postižené autismem a dalšími vážnými poruchami.

    Adventní benefiční koncert se pořádá za podpory řady subjektů, bez jejichž pomoci by se velmi těžko realizoval. V tomto směru se jedná zejména o Českou spořitelnu, Českou spořitelnu Premier, společnost Strabag, dále Akon, Lastminutemanagement, Český rozhlas Brno, Rádio Proglas a samozřejmě Soukromou kliniku LOGO. Všem těmto partnerům velice děkujeme za dlouhodobou podporu a empatii, kterou poskytují našim klientům.

    Mgr. Eva Přikrylová, projektová manažerka, psycholog

    Mgr. Jakub Ostrý

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.