Rendez-vous s Junákem živě z Kroměříže

  • Již tuto sobotu 24. 5. zve Český rozhlas Brno posluchače a příznivce stanice na šestou rozhlasovou plavbu po Baťově kanále, po úseku na řece Moravě v Kroměříži. Od 14 hodin odvysílá z Erbenova nábřeží živě pořad Rendez-vous, který pravidelně moderuje herec Zdeněk Junák.

    Návštěvníkům nabídneme od 10 do 17 hodin rozhlasové okružní plavby z „přístaviště“ v Kroměříži za symbolické jízdné deset korun. Poznáme tak další část této stále více vyhledávané turistické atrakce jihovýchodní Moravy. V řece Moravě se odehrají ukázky vodních sportů a vodáckých dovedností. Plavby doplní na břehu kulturní program s vystoupením žáků kroměřížské Základní umělecké školy, kroměřížské skupiny Jamtour s repertoárem písní kapely Marsyas a z Brna přivezeme jazzově-swingovou sestavu Louis Armstrong revival. Pro děti připravilo místní mateřské centrum Klubíčko soutěže, na nádraží v Kroměříži bude přistaven k projížďkám parní vlak a na vodě se bude pohupovat plovoucí infostánek města Kroměříž, které je spolupořadatelem akce. Průvodcem pohodového dopoledne u vody a na vodě je moderátor Českého rozhlasu Brno Milan Noha a atmosféru přiblíží živými vstupy do éteru Jiří Kokmotos.

    Oba moderátory však po 14. hodině na pódiu vystřídá brněnský herec, zpěvák a moderátor Zdeněk Junák a vtáhne všechny přítomné do živého vysílání dvouhodinového pořadu Rendez-vous s Junákem.

    Alena Podlucká

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.