Brněnský fotbalový kouč Mazura skončil

Brněnský fotbalový kouč Josef Mazura (zaplaťpánbu) skončil. Po včera skončené sezóně už mu nebude prodloužena smlouva a nahradí ho Petr Uličný, který se na brněnskou lavičku k velké radosti fandů vrací po 11 letech.

7 thoughts on “Brněnský fotbalový kouč Mazura skončil

  1. Kvalita hry pod vedenim pana Mazury nebyla spickova, ale dosazene umisteni se zapise do historie brnenskeho fotbalu jako velky uspech.Gratuluji!!!

  2. ..jestli von si to “dosažené umístění” tak trochu nekoupil (?), – občas se musí jít tomu štěstíčku tak trochu naproti, co?

  3. rex: Neznám pana Mazuru osobně , ale pamatuji se na něho ještě jako na áče , nic moc. Šokoval mne když se objevil jako ternér. Je ironií , že toto letošní umístění je druhýn nejlepším v historii České republiky , kolik toho zkazil? Je dobře , že se vrártil John , protože ten na tu naši lavičku patří. Ale ono je to úplně jedno , protože v Brně to jde se sportem cugrunt. Bohužel fotbal stejně jako hokej jsme si podělali sami. Přeji si , aby ta hrůza již přestala , postavily se nové stadiony odpovídající tradicí Brna jako výspy těchto sportů a zásobárny repre. Např. fotbalový ne na 30000 ,ale na 45000 a když ne teď , tak ho postavit tak , aby se dala udělat nádstavba a rozšiření , hokejový ne na 10000 , ale na 20000 , protože jsem přesvědčen o tom , pokud budou kluci na hřišti nechávat duši , budou hrát pohledně , potom se nám ty 38 až 42 tisícové návštěvy na fotbal vrátí a na hokej těch 13 také a to byl stadion stařešek. Menší kapacity by byly pro nás devastace a nahrálo by to zase prašivým caijzlům. K tomu musíme přispět všichni , média musí hecovat a srovnávat , radnice se musí k tomu postavit jako k repre města a chtít pomoci , mančafty musí opustit provinční myšlení a chtít dokázat , že na to mají , musí být dobře poskládany , mít výborné hráče odchovance a vynikající ternéry a peníze a sponzoři se z 65% nabídnou sami. No a my jim pomůžeme , že se na ně budeme chodit dívat i když prohrají , ale nesmí chodit po place , válet se , ale bojovat nahoru dolů a hrát pohlednou a chytrou hru. Přeji hezkou mysl a nashledanou v lepších časech!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.