Cvičení s Monikou jako bourání bariér

Již třetí ročník setkání jednotlivců i celých rodin, které si v rámci humanitární akce mohou zdravě protáhnout celé tělo, organizují dne 21. 3. 2006 v městech České republiky Tělovýchovné jednoty Sokol a Nadace profesora Vejdovského. Projekt se jmenuje „Cvičení s Monikou“, neboť patronkou těchto cvičení je nejúspěšnější Miss ČR paní Monika Žídková.

Smyslem tohoto projektu je bourání bariér mezi zdravými a zrakově či jinak postiženými spoluobčany.

Zacvičit si mohou jednotlivci i celé rodiny, které zaplatí symbolický poplatek 30 korun. Výtěžek akce bude věnován na projekty handicapovaným spoluobčanům se zrakovým postižením.V Brně se tradičně k projektu připojil TJ Sokol Židenice na Gajdošově ulici.

Zahajovací skladbu Za lásku se bít složil přímo pro „Cvičení s Monikou“ Michal David.

Pozvání přijali také taneční skupina M-dance Club, vítěz Evropského poháru v disco tancích a hudební skupina Sheryl Crow Tribute Band.

Chcele-li prožít příjemný podvečer a navíc pomoci zrakově postiženým spoluobčanům, přijďte s celou rodinou do TJ Sokol Židenice – Gajdošova 18, 21. března 2006 v 17:30 hodin.

První jarní den v letošním roce se může i pro Vás stát dnem, kdy prospějete svému tělu, zažijete skvělé vystoupení taneční a hudební skupiny a podpoříte dobrou věc.

Děkuji za spolupráci a přeji Vám příjemný den.

Zdeňka Matoušková,

člen správní rady Nadace profesora Vejdovského (IČ 47654341)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.