Jak si zlepšit a udržet kondici?

Beseda s vrcholovými sportovci
na téma
Jak si zlepšit a udržet kondici.

Organizátorem je Sportovní agentura WALTER.

Termín konání: úterý 26. září od 17:00 hodin.

Místo konání: přednáškový sál Knihovny Jiřího Mahena, Kobližná 4, Brno.

Pozvání na besedu přijali významní hosté:

Ján Svorada

nejúspěšnější cyklista posledních let, legenda české cyklistiky, vyhlášený spurtér, několikanásobný účastník a vítěz jedné z etap na Tour de France. V tyto dny ukončuje svoji bohatou závodní činnost a bude se věnovat již jen závodění na horských kolech.

Martina Štěpánková
trojnásobná mistryně světa v krasojízdě žen, nejlepší sportovkyně Brna v roce 1999. Vrací se po mateřské dovolené a bude znovu usilovat o získání nejcennějšího kovu na listopadovém Mistrovství světa v německém Chemnitzi.

Petr Švancara
fotbalový útočník a střelec, odchovanec brněnského fotbalu. Před časem přestoupil do slovenského Interu Bratislava poté, co se s mateřským klubem nedohodl na prodloužení angažmá.

Akce se zúčastní též MUDr. Renata Zanášková – primářka z Oddělení sportovní medicíny na Poliklinice Zahradníkova, která o kondici promluví z lékařského hlediska. Po představení a krátkém vystoupení hostů následuje diskuse, otázky a odpovědi o dané problematice, tj. o sportovním tréninku, cvičení, zdraví, výživě, regeneraci, dopingu, redukci tělesného tuku apod.

Za pořádající AGENTURU WALTER akci moderuje atletický trenér a sportovní manažer Karel Walter. Beseda se koná v rámci Brněnských dnů pro zdraví 2006.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.