Kulhavý brněnskou ozdobou

  • 3. ročník Pell´s MTB kriteria nejen v atraktivním prostředí, ale i s nejlepším bikerem světa!

    Ceněným briliantem na startovní čáře dalšího ročníku brněnského Pell´s MTB kriteria bude Jaroslav Kulhavý. Biker vévodící světovému poháru horských kol, jezdec světové extratřídy a česká jednička pořadatelům v minulých dnech závazně potvrdil svou účast. Účast Jaroslava Kulhavého na brněnském závodě, který provede nejlepší české bikery centrem města, jeho nejatraktivnějšími částmi, dává závodu jednoznačný punc kvality a atraktivity. Diváci i cyklisté se mohou 18. září těšit na to nejlepší, co český peloton závodníků horských kol nabízí. Vedle Jaroslava Kulhavého se na startu objeví i další jezdci z české špičky – Milan Spěšný, Tomáš Vokrouhlík, Ondřej Cink, Jiří Friedl a další.

    Pro závodníky a především diváky nabízí brněnská trať se startem a cílem na Dominikánském náměstí hodně atraktivního. Už skutečnost, že trať zavede špičkové bikery do turisticky atraktivních míst, dává závodu velmi zajímavý náboj. Takových závodů ani mezinárodní cyklistický kalendář mnoho nenabízí. Brno pro špičkové bikery připravilo náročnou trať s nemalým množstvím velmi těžkých a hodně záludných míst. Množství schodů a technických pasáží dává trati opravdu neskutečně zajímavý atraktivní náboj.

    Ani doprovodný program nechce za atraktivitou na startovní čáře pokulhávat. Pořadatelé pro fanoušky cyklistiky připravili zajímavou novinku. On line přenos výsledků do mobilních telefonů. A nejen výsledků, ale i dalších zajímavých informací. Ani doprovodný program nebude jistě nezajímavý. Představení partnerů akce bude vládnout firma Volvo s ukázkou nejnovějších modelů značky. Pokulhávat nebude ani Nokia či Red Bull. O pitný režim fanoušků cyklistiky se postará Kofola či Pivovar Černá Hora a energii dodají výrobky Aminostar.

    V programu závodu, jehož start je stanoven na 14.30 hodin, je například pamatováno i na závod dětí.

    Regina Balounová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.