Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Nový web o možnostech sportování v ČR – kdesportovat.cz

Chcete na podzim začít více sportovat a nevíte, kde se ve vašem městě cvičí aerobic, hraje squash, nebo tančí salsa? Právě pro vás je tu nový internetový server www.kdesportovat.cz, který nabízí obsáhlý přehled sport center, sportovišť a cvičebních kurzů v celé České republice. Sport centra s vybranou aktivitou jsou zobrazeny na mapě, takže si můžete jednoduše vybrat to nebližší vašemu bydlišti.

V současné době je v databázi webu vloženo již přes 500 sportovišť a denně přibývají další. V případě, že uživatelé nenajdou v přehledu svoje oblíbené sportcentrum, mohou ho na stránky jednoduše vložit. Celý systém je zdarma a to jak pro návštěvníky tak i pro majitele sportovních center. Nový web má ambice stát se nejobsáhlejší databází sportovišť na českém internetu.

Stránky www.kdesportovat.cz navazují na úspěšný web www.ocviceni.cz, kde se dozvíte více o jednotlivých druzích cvičení, nejnovějších cvičebních pomůckách i aktualitách ze světa sportu. Na stránkách naleznete také příklady cviků, které si podle návodu můžete sami vyzkoušet.

Barbora Benediktová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.