Pozvánka na Caravaning 2005

Nevím jestli znáte to kouzlo cestování obytným vozem, já ano. Poznal jsem teprve nedávno že i “…cesta může být cíl” a od té doby bezpečně vím, že dalším vozem Ford který přibude v naší redakční stáji, bude právě karavan, pojízdný domov, svoboda, cestování (třeba i s dětmi) kamkoliv. Rozhodně se na výstavu vydám, i když Karavana Transita kterého sháním já, tedy sedmdesátá léta, zde asi nabízet nebudou.

Caravaning Brno 2005

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Zde je tisková zpráva realizačního týmu výstavy:

Vážení příznivci karavaningu,

dovolte nám, abychom Vás jménem akciové společnosti Veletrhy Brno pozvali k účasti na Mezinárodní výstavě karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno, která v roce 2005 proběhne ve dnech 10. – 13. listopadu.

Výstava Caravaning Brno si za krátkou dobu svého konání vybudovala přední pozici v evropském veletržním kalendáři respektovaných akcí na téma volný čas. Přehlídka oblíbeného životního stylu je připravována v těsné spolupráci s realizačním týmem Caravan Salon Dűsseldorf. Již potřetí nabídne ucelenou přehlídku karavanů, obytných automobilů, příslušenství a novinek pro nadcházející sezónu dovolených.

Důkazem úspěšnosti a vzrůstající tendence výstavy byl druhý ročník, kdy vystavené exponáty poprvé zaplnily dva pavilony. Patrný byl také vliv vstupu České republiky do Evropské unie v roce 2004, neboť mezi 28 vystavovateli byly výrazně zastoupeny firmy z Nizozemska, Německa a Rakouska.

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů nabízí ty nejlepší podmínky pro prezentaci Vaší společnosti. Otevírá prostor pro výměnu informací, nabízí nové kontakty i nové obchodní příležitosti.

Věříme, že si pro prezentaci vaší firmy vyberete právě Caravaning Brno.

Těšíme se na setkání s Vámi

Realizační tým Caravaning Brno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.